به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، جلسه دبیران ستادهای امر به معروف و نهی از منکر شهرستانهای استان اصفهان به همراه شورای معاونین در محل سالن اجتماعات ورزشی کارگران اصفهان برگزار شد.
در این جلسه از ستاد امر به معروف و نهی از منکر دارالمومنین کاشان و شمال استان اصفهان در سال اخیر به نمایندگی از روحالله صنعتکار توسط حجت الاسلام والمسلمین مظاهری دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان و هدایت و حمایتهای حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی نماینده ولی فقیه در کاشان تقدیر به عمل آمد.
شایان ذکراست نماینده فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان نیز در خطبه های دوم نماز جمعه کاشان در مصلای بقیه الله الاعظم (عج) این شهر از زحمات و رتبه برتر دبیرخانه ستاد احیای شمال استان اصفهان و ستاد امر معروف دارالمومنین کاشان تجلیل نمود.
انتهای پیام./










نظر شما